ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО НАШЕТО УЧИЛИШТЕ

НОВОСТИ

Почитувани ученици и родители, следете ги и споделувајте ги он-лајн наставните материјали помеѓу вас и со помош од вашите родители и наставници со цел да не заостане премногу од наставниот материјал поради повремениот прекин на наставата со цел да се заштитиме од Ковид-19!!!!

НАСТАНИ

Недела на детето 07.10-10.10.2019 година