Uncategorized

„Ноќта на вештерките“-Halloween

По повод „Ноќта на вештерките“ учениците од 5 одделение, на часот по англиски јазик преку низа игри и активности се запознаа со традицијата во Англија по повод овој нивни празник 🎃👻🧟‍♀️🧟‍♂️.

Наставните активности ги водеше наставничката Антица Вренцоска

         

No comments yet! You be the first to comment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *