Uncategorized

Одбележување на Светскиот ден на чистењето

Нашите ученици и вработените од ООУ„Манчу Матак“ Кривогаштани се вклучија во Националната акција за чистење на отпад по повод Светскиот ден на чистењето

No comments yet! You be the first to comment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *