Uncategorized

Прочкарска смеа 2018 година

Наградените ученици од манифестацијата ,,Прочкарска смеа за секого 2018г, во организација на Општина Кривогаштани и градоначалникот Рубинчо Шефтероски ја посетија Битола. За нив беше организиран ручек и прошетка на Широк сокак.

No comments yet! You be the first to comment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *